Hey jij! Nieuwe collega!!!

Wat leuk dat je via onze site onze vacatures bekijkt!
Maar zeg nou eerlijk… iedere vacaturetekst is toch hetzelfde?!!
Meestal kun je zelf wel bedenken wat de werkzaamheden bij een bepaalde functie inhouden.

Maar hoe GAAF zou het zijn als jij zelf in overleg met ons zou kunnen aangeven wat JIJ nou eigenlijk ZOU WILLEN DOEN?! We hebben verschillende functies en mogelijkheden, èn zelf combinaties zijn mogelijk!!

BEL ONS GEWOON! Dan kunnen we bespreken wat JOUW WENSEN zijn en of wij daar iets in zouden kunnen betekenen. Ook als je geen ervaring hebt, want het volgen van een OPLEIDING behoort ook zeker tot de mogelijkheden!

Wil jij samen met je nieuwe collega's werken aan de mooiste projecten in en rond de Brabantse Kempen?!!!!

Pak je telefoon en toets in: 06 - 51 40 28 99 .
Jaap Laureijs kan je alles vertellen over alle functies!

Heb je liever dat wij jou bellen? Ook géén probleem!
Stuur dan een mailtje naar jaap.laureijs@islbladel.nl.
Een appje mag natuurlijk ook!!

Onze vacatures:

(Maar je weet het hè...
Misschien zijn er wel andere dingen mogelijk die meer in jouw straatje passen!
Bespreek het gewoon met ons!)

* SERVICEMONTEUR
   (cv-ketels, warmtepompen en airco)
* MONTEUR ZONNEPANELEN
* MONTEUR WARMTEPOMPEN
* INSTALLATIEMONTEUR (W)
* INSTALLATIEMONTEUR UTILITEIT (W)
* METERKASTMONTEUR (E)

2020 05 foto 1

ISL Installatiebedrijf staat voor vakmanschap, betrokkenheid, klantvriendelijkheid en vernieuwing. We richten ons op de toekomst en daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken! Of je nu net je opleiding werktuigbouwkunde, installatietechniek of elektrotechniek hebt afgerond of al jaren in het vak zit: bij ISL zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde vakmensen. Niet alleen om samen mooie klussen te klaren, maar ook voor sfeer, humor en gezelligheid op de werkvloer.

Waarom ISL jouw nieuwe werkgever wordt:

  • Werken bij een onafhankelijk en financieel sterk installatiebedrijf
  • Samenwerken met ruim 25 leuke collega’s
  • Veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheden
  • Voldoende doorgroeimogelijkheden en specialisaties
  • Natuurlijk een geschikt salaris!

Kom jij ons team versterken? Dan worden Ron en Siem wellicht twee van je nieuwe collega’s!

Medewerkers aan het woord


Ron Luijten – Directeur ISL Installatiebedrijf

Een ISL collega kenmerkt zich door de Kempische mentaliteit: mouwen opstropen en aan de slag. Directeur Ron Luijten: “Wij werken met hart voor de zaak en hechten veel waarde aan een fijne werksfeer en ruimte voor groei.”

Duurzaamheid

Met innovatieve producten en slimme oplossingen helpt ISL particulieren en bedrijven besparen. “We kijken met een scherp oog naar de situatie en wijzen klanten op mogelijke bespaarkansen voor de eigen portemonnee en het milieu.”

Tools en certificering

ISL geeft medewerkers de tools om zowel in de voorbereiding als tijdens de installatie zo efficiënt mogelijk te werken. “Zo krijgen nieuwe werkvoorbereiders een cursus communicatievaardigheden om de communicatiestroom met collega’s, klanten en leveranciers op de rit te krijgen. Daarnaast zijn we onder andere gecertificeerd in grondgebonden warmtepompen. Veel installatiebedrijven regelen de certificering via de fabrikant; wij doen dat liever zelf.”

Lean werken

Het team van ISL begint elke dag met een goede kop koffie. Het programma van de dag wordt uitvoerig besproken. “Bij ISL werken we zo lean mogelijk, ook in de voorbereiding. Als we op pad gaan met een hoofd vol vragen, dan is er iets misgegaan in de voorbereiding. We willen ons zo voorbereiden dat we meer kunnen produceren, door minder te doen. Indien nodig voorzien we medewerkers van extra materiaal of ondersteuning op de werkplaats. Je wilt dat iedereen goed en snel vooruit kan, om verstoringen zoveel mogelijk te voorkomen. De juiste voorzieningen, zoals hoogwaardig gereedschap, dragen daar ook aan bij.”

Sfeer

Ron is trots op de manier van werken en de uitdagende projecten, maar de mooie club mensen vindt hij net zo belangrijk. “We sluiten dan ook elke week af met een drankje en bitterballen. Daarnaast organiseren we een nieuwjaarsontbijt, kerstborrel, vakantiebarbecue en jubileumfeestjes.”

Siem Schellekens – W-installatiemonteur

“Bij ISL is alles mogelijk, zolang je er maar 100% voor gaat”

W-installatiemonteur Siem Schellekens (25) zit op zijn plek bij ISL, daar is geen twijfel over mogelijk. Hij tikt in 2020 zijn tienjarig-jubileum aan. “Als 15-jarige jongen stapte ik bij ISL binnen en ik voelde me meteen thuis.”

Siem Schellekens startte in 2010 met een bijbaantje bij ISL Installatiebedrijf. “Het begon met klusjes, zoals opruimen en vegen in de bedrijfshal”, vertelt Siem. “Later volgde ik de opleiding Installatietechniek aan het Summa College. In het eerste traject werd ik opgeleid voor hulpmonteur, toen zelfstandig monteur en later servicemonteur. Dat laatste bleek in de praktijk niets voor mij.”

School, stage en werk

Ook gedurende zijn opleiding bleef Siem actief binnen ISL. “Ik combineerde school, stage en werk. Zodoende werd ik steeds meer onderdeel van het bedrijf. Ik herinner me dat ik op mijn negentiende 30 nieuwbouwappartementen voorzag van installatiewerkzaamheden. Natuurlijk met de hulp van collega’s. Dat was voor mij een flinke uitdaging, maar ik kijk er met trots op terug.”

Doorgroeimogelijkheden

Alles is mogelijk bij ISL, zolang je er 100% voor gaat. “Wil je doorgroeien, dan wordt dat geregeld”, vertelt Siem. “Zo dragen we zelf cursussen aan, op de zaak of op locatie. Ik volgde recent met een paar collega’s een warmtepompcursus, om me daar stapsgewijs in bij te scholen. Ron nodigt zo nu en dan op vrijdagmiddag een vertegenwoordiger uit op kantoor. De laatste keer leerden we met het team meer over de ontwikkelingen van ventilatiesystemen, onder het genot van een pilsje en een bitterbal.”

Personeelsuitjes

“Na werktijd gaan we regelmatig met collega’s uiteten, organiseren we barbecues en personeelsuitjes. Dat draagt bij aan een gezellige sfeer onderling. Om mijn jubileum te vieren, zouden we met collega’s naar ‘Groots met een Zachte G’ gaan. Helaas kan dit gezien het coronavirus niet doorgaan, maar ik houd het uitje nog tegoed.”

Kennismaken?

Herken je jezelf in de verhalen van onze collega’s? Kom ons team versterken! Reageer op een van onderstaande vacatures of stuur je CV en motivatiebrief als open sollicitatie naar [e-mailadres of nog beter: contactformulier].

Veelgestelde vragen

Waar is ISL Installatietechniek gevestigd?

ISL Installatietechniek bevindt zich op Ambachtsweg 3b in Bladel. We zijn echter voornamelijk werkzaam op projectlocaties tussen Bladel en Tilburg en tussen Bladel en Eindhoven.

Hoe dien ik een open sollicitatie in?

Ook als er momenteel geen vacatures open staan, komen wij graag met je in contact. Stuur je CV en motivatiebrief via de mail of de contactpagina naar ons toe. Wij zullen je aanvraag bekijken en wellicht is er binnen ons team toch ruime voor jouw komst.

Hoe verloopt het eerste sollicitatiegesprek?

Nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek, dan bespreken we samen je CV en werkervaring en krijg je een rondleiding bij ISL Installatietechniek. Kom je liever ’s avonds op gesprek in plaats van overdag? Geen probleem bij ISL!

Krijg ik meteen een vaste aanstelling?

Elke werknemer start bij ISL in tijdelijk dienstverband. Wij kijken wat je in huis hebt en jij kunt testen of ISL bij jouw wensen past. Wel zo prettig voor beide partijen.

Kan ik stage lopen bij ISL?

Ja, zeker. Wij zijn regelmatig op zoek naar gedreven stagiairs en leerlingmonteurs.

Hoeveel vakantiedagen heb ik?

We werken volgens de cao van het Technisch Installatiebedrijf. Volgens de huidige cao ontvang je 200 vakantieuren per jaar als je vijf dagen per week gemiddelde 38 uren per week werkt. Bij een werkweek van 40 uur hebt je recht op 2 uur adv. Op jaarbasis heb je dan 13 adv-dagen.

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen. Open sollicitaties kunnen via het formulier op de contactpagina worden gestuurd.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies