Installatie

Installatiewerk

ISL Installatiebedrijf verzorgt als totaalinstallateur al het gewenste installatiewerk voor u. Dat is wel zo prettig: zo hoeft u maar één partij in te schakelen voor alle nodige werkzaamheden. Wij bieden eerlijke adviezen en deskundig vakwerk voor een nette prijs. Bij ons kunt u onder andere terecht voor de volgende installatiewerkzaamheden:

verwarming

Verwarming

Op het gebied van verwarming bieden wij de volgende mogelijkheden:

  • Het vervangen en plaatsen van cv-ketels
  • De volledige installatie van vloerverwarming
  • Plaatsing en installatie van warmtepompen
  • Plaatsing van hoge of lage temperatuur radiatoren

Daarnaast staan wij uiteraard voor u klaar voor alle service & onderhoud werkzaamheden.

Meer weten over de mogelijkheden? Bekijk dan onze pagina over verwarming of neem direct contact met ons op.

Ventilatie

Uw pand of woning voorzien van frisse lucht en vervuilde lucht efficiënt afvoeren? Geniet van een optimaal woon- en werkklimaat dankzij onze ventilatie installaties. ISL Installatiebedrijf biedt zowel mechanische ventilatie als WTW ventilatie systemen.

Loodgieterswerk

ISL Installatiebedrijf voorziet in alle aspecten van het loodgieterswerk. Wij leveren vakwerk op het gebied van gas- en waterinstallaties en verzorgen ook de aanleg en het onderhoud van rioleringssystemen.

Sanitair

Heeft u een deskundige installateur nodig voor het onderhoud of de aanleg van uw sanitair? Wij verzorgen het onderhoud en de renovatie van uw badkamer en toilet tot in de puntjes. Dankzij onze brede expertise hoeft u voor het gehele project maar één installateur in te schakelen. Meer weten? Lees hier alles over onze volledige dienstverlening op het gebied van sanitair.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor aanvullende informatie en vrijblijvend advies.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies