Koeling

Airco

In de zomermaanden kan de temperatuur flink oplopen maar moet het werk gewoon doorgaan. Geen wonder dat veel bedrijven hun pand laten uitrusten met airconditioning! Ook thuis kiezen steeds meer mensen voor het comfort van airco, met name in de slaapkamer of werkruimte. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en zorgen voor een vakkundige plaatsing van airconditioningsystemen. Dit doen wij zowel voor particulieren als de zakelijke markt.

Airco

Airconditioning systemen voor bedrijven

Iedereen wordt gelukkiger van een fijn werkklimaat op de werkvloer. Airconditioning heeft een positieve invloed op de prestaties en zorgt ervoor dat u en uw medewerkers fris blijven. Naast de verkoelende werking zuiveren deze systemen de lucht en ze kunnen zelfs de ruimte voor u verwarmen. Wilt u ook een optimaal werkklimaat creëren? ISL Installatiebedrijf helpt u met de installatie van airconditioning systemen.

Bent u bang dat airco voor uw bedrijf een grote investering is? Deze zal zich zeker terugverdienen! Het verbeterde werkklimaat zorgt namelijk voor een verhoging in de productiviteit. ISL Installatiebedrijf krijgt zelfs aanvragen met dit specifieke doel. Een airconditioning systeem in uw bedrijf is dus niet alleen voordelig voor uw werknemers maar ook voor u.

Airco voor particulieren

U wilt het hele jaar door comfortabel wonen en slapen, ongeacht de buitentemperatuur. Met een airco houdt u het hoofd koel, zelfs op de warmste dagen. Bovendien profiteert u met een airco van meer dan alleen koelte: de systemen kunnen zelfs uw woning aangenaam verwarmen en het systeem filtert tijdens het gebruik gelijk de lucht.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van airconditioning in uw pand of woning? Neem dan contact op met ISL Installatiebedrijf in Bladel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies