Laadstations

Laadstation kopen? Kies voor advies, installatie en service van ISL Installatiebedrijf

Maximaal profiteren van het gemak van een laadstation? ISL Installatiebedrijf helpt u op weg! Wij bieden voor ieder type elektrische auto en iedere situatie een passende laadstationoplossing. Natuurlijk uitsluitend met laadstations van topmerken. Of u nu een laadstation wilt aanschaffen of leasen (alleen zakelijk): ISL Installatiebedrijf verzorgt optimale laadfaciliteiten voor zowel particulier als zakelijk gebruik.

Laadstation aan huis

Bent u op zoek naar een laadstation voor thuis? Wilt u een wandmodel of een vloermodel? En kiest u voor een ‘domme’ of ‘slimme’ variant? Wij adviseren u graag vrijblijvend over het juiste type laadstation voor uw situatie. Welk type geschikt is voor uw situatie, is namelijk afhankelijk van veel verschillende factoren.

Kiest u voor ISL Installatiebedrijf, dan bent u bovendien verzekerd van deskundige installatie van het laadstation. Inclusief een aansluiting op een aparte groep in de meterkast, om kortsluiting of andere narigheden te voorkomen. Zo kunt u snel, simpel en veilig uw auto opladen én draagt u een steentje bij aan een beter milieu!

Laadstation bij uw bedrijf

Rijdt u zelf elektrisch, of heeft u veel klanten, collega's of zakelijke partners die een elektrische auto rijden? Kies voor gastvrij gemak en biedt laadfaciliteiten aan bij uw bedrijfspand. Met slimme laadstations heeft u er geen omkijken naar. U stelt eenmalig de tarieven en restricties in, waarna de stroomkosten automatisch worden doorberekend aan werknemers, bezoekers en/of klanten. De betalingen worden maandelijks direct aan uw bedrijf overgemaakt.

Wanneer u zakelijk investeert in laadpunten, kunt u gebruik maken van diverse fiscale voordeelregelingen en subsidies. Zo verdient u een groot deel van uw investering snel terug.

Momenteel zijn er drie fiscale regelingen voor zakelijke laadstations:

  • Milieu-Investeringsaftrek (MIA)
  • Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (VAMIL)
  • Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA)

Bezoek deze pagina op de website van Abel&co voor algemene informatie over de fiscale voordelen.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een van deze regelingen? ISL Installatiebedrijf kan u vakkundig adviseren over de fiscale voordelen voor uw bedrijf en de aanvraag voor u regelen.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies