Loodgieterswerk

Loodgieterswerk

Op zoek naar een betrouwbare en vakkundige installateur voor loodgieterswerk? ISL Installatiebedrijf biedt diverse installaties aan op het gebied van gas, water en riolering. Daarnaast verzorgen wij ook de renovatie en plaatsing van uw sanitair.

Gasinstallaties

Zijn de gasleidingen aan vervanging toe, of bent u op zoek naar een deskundige installateur die een nieuw gastoestel kan plaatsen? Als erkend gasinstallateur zorgt ISL Installatiebedrijf voor een vakkundige en veilige aanleg van uw gasleidingen. Wij kunnen hierbij het totale traject verzorgen. Zo voorzien wij zowel particuliere woningen als bedrijfshallen, magazijnen of opslagplaatsen van efficiënte verwarming.

Waterinstallaties

Waterinstallaties

ISL Installatiebedrijf regelt tevens de zorgvuldige aanleg van uw waterleidingen. Onze waterinstallaties zorgen ervoor dat u altijd gebruik kunt maken van warm en koud water in alle vertrekken van uw pand of woning. Indien gewenst pakken we het hele traject op, van frezen tot het afwerken van de wanden. Zo houdt u alles bij één partij; dat is wel zo prettig!

Riolering

Ook verzorgen wij het volledige traject rondom rioleringssystemen: van het ontwerpen en aansluiten van volledige rioleringssystemen tot de reparatie en het onderhoud van uw riolering. Zo heeft u hier geen omkijken meer naar en bent u ervan verzekerd dat deze voorzieningen volledig naar wens geïnstalleerd en onderhouden zijn.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies