Sanitair

Sanitair

ISL Installatiebedrijf biedt vakwerk op maat rondom het aanleggen, onderhouden of renoveren van uw sanitair. Wij verzorgen de inrichting of renovatie van uw badkamer en toilet van begin tot eind. U hoeft daarbij maar bij één partij te zijn voor al het tegelwerk, de sanitaire voorzieningen en de uiteindelijke installatie en afwerking. Zo kunnen wij efficiënt te werk gaan; dat is wel zo prettig voor u. Dankzij ISL kunt u binnen enkele weken al genieten van een prachtig verzorgde badkamer!

Badkamer

Badkamer

De badkamer is tegenwoordig meer dan een plek om snel uw ochtend- en avondroutine te doorlopen. Vaak is de badkamer een aangename plek om even lekker tot rust te komen. Niets is fijner dan lekker onderuit liggen in een comfortabel bad of het nemen van een heerlijk warme douche, zeker na een lange werkdag. Wij begrijpen dat als geen ander en helpen u graag met de inrichting van uw badkamer.

U kunt bij ons terecht voor persoonlijk advies én de volledige uitvoering van de renovatie en installatie. Nadat we uw wensen en behoeften besproken hebben kunt u de perfecte badkamermeubels en sanitaire voorzieningen uitzoeken. Wij zorgen ervoor dat uw badkamer snel volledig naar wens is ingericht.

Toilet

Ook uw toiletruimte kunnen wij onder handen nemen. Daarbij kunnen wij u volledig ontzorgen: van het plaatsen van een moderne toiletpot, het vervangen van het tegelwerk tot het installeren van een fontein. Dankzij ISL is ook uw kleinste kamer snel weer keurig verzorgd en gerenoveerd.

Meer weten?

Bent u benieuwd wat wij voor u op het gebied van sanitair kunnen betekenen? Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden. Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies