Ventilatie

Ventilatie

Kies voor een aangenaam binnenklimaat en een gezonde woon- en werkomgeving. Onze ventilatie oplossingen zorgen voor prettige leefomstandigheden in uw pand of woning. U kunt bij ons terecht voor zowel mechanische ventilatiesystemen als WTW ventilatie.

Ventilatie

Mechanische ventilatie

Zorg voor schone, frisse lucht in huis door te kiezen voor mechanische ventilatie. Met een mechanisch afzuigsysteem wordt voortdurend vuile lucht in huis afgezogen en schone lucht aangevoerd via ventilatieroosters. Mechanische ventilatie zorgt voor een effectievere aanvoer van schone lucht dan natuurlijke ventilatie. Dat maakt een dergelijk systeem gunstig voor de gezondheid van u en uw gezin / medewerkers!


WTW ventilatie

WTW ventilatie staat voor Warmteterugwinning ventilatie. Met WTW ventilatie wordt de ruimte geventileerd zodat er frisse lucht binnenkomt. Tegelijkertijd wordt de warmte hergebruikt door het systeem om de ruimte op temperatuur te houden. Het ventilatiesysteem voert vervuilde lucht af en haalt schone lucht terug naar binnen. De WTW installatie filtert de schone lucht en warmt deze op met behulp van de afgevoerde lucht. Fijnstofdeeltjes, bacteriën en andere verontreinigers worden uit de lucht gefilterd en afgevoerd. Het resultaat: een ruimte met een schoon klimaat, zonder koude luchtstromen of afkoeling.

Meer weten?

Benieuwd welk ventilatiesysteem het beste bij uw woon- of werksituatie past? Neem contact met ons op voor aanvullende informatie en advies op maat.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies