Warmtepomp

Warmtepomp

Met een warmtepomp maakt u gebruik van een onuitputtelijke duurzame energiebron. Dat is niet alleen gunstig voor het milieu: u kunt er ook flink mee besparen op uw maandlasten! Een warmtepomp installatie van ISL Installatiebedrijf is een investering die zichzelf terugverdient. Terwijl u blijvend bespaart op uw energierekening geniet u het hele jaar door van een aangenaam woonklimaat.

Hoe werkt een warmtepomp?

Een warmtepomp maakt gebruikt van duurzame energiebronnen zoals de lucht en de bodem. De pomp gebruikt de aardwarmte rondom de woning om uw huis te verwarmen. Dit doet het systeem door middel van condenseren, expanderen, verdampen en comprimeren. De energie die vrijkomt zet de warmtepomp in om uw woning aangenaam op temperatuur te krijgen. Sommige warmtepompen zijn zelfs in staat om uw woning te koelen in de zomer!  

Omdat er weinig elektrische energie nodig is om een warmtepomp te gebruiken ligt het rendement hoog. Terwijl een goed functionerende cv-ketel een rendement behaalt van 100%, kan een warmtepomp wel tussen de 300 en 600% rendement behalen. Met een warmtepomp kiest u daarom niet alleen voor een duurzame methode om energie op te wekken: het is ook nog eens zeer efficiënt!

warmtepomp

Warmtepompsystemen bij ISL Installatiebedrijf

Wij bieden diverse warmtepompsystemen aan, zoals luchtwarmtepompen en grondwarmtepompen. Is de volledige overgang naar een dergelijk systeem voor u nog een te grote stap? Dan kunt u ook kiezen voor onze hybride systemen. De hybride warmtepomp wordt gekoppeld aan de bestaande cv-installatie en vormt een interessante middenweg.

Meer weten?

Meer weten over onze mogelijkheden, of een passend advies ontvangen van onze gespecialiseerde installateurs? Vul dan het inventarisatieformulier in. Aan de hand van uw gegevens bekijken we de mogelijkheden en stellen we een indicatie offerte op.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies